Troben un pastor mort amb signes de violència prop de la bassa d'Ulldecona

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas, que ha passat a mans del jutjat d'Amposta

Va ser el fill dels propietaris del ramat d'ovelles pels quals treballava, Alberta Izquierdo i el seu marit, qui va trobar el cos, després de buscar-lo des de dilluns a la tarda. Segons van explicar aquests ramaders a Televisió de Catalunya, el ramat va tornar dilluns al vespre sense el pastor i guiat pel gos fins al tancat que tenen prop de la bassa del Montsià d'Ulldecona i que està situat a només 700 metres d'on va aparèixer el cos. Els propietaris del ramat també van informar que l'home mort era vidu i vivia a Ulldecona amb una filla de 14 anys. Van assegurar que era molt bon noi i que desconeixien el que havia pogut passar. Això és precisament el que investiguen ara els agents l'àrea territorial d'investigació de la regió policial de Terres de l' Ebre, que és qui s'ha fet càrrec del cas.

Ahir diversos agents dels Mossos i funcionaris del jutjat d'Amposta es van desplaçar al lloc dels fets: un camp de cereals amb alguns ametllers al mig, convertit en escena del crim on el jutge va procedir a l'aixecament del cadàver. Eren quarts de set de la tarda quan el furgó policial amb el cos del veí d'Ulldecona de 38 anys sortia per un camí enfangat en direcció a la bassa del Montsià, però els agents tampoc van deixar que els mitjans de comunicació ens apropéssem a la zona acordonada –a uns 300 metres del camí principal– perquè, segons van informar, encara quedava pendent una prova de la policia secreta, que s'havia de realitzar aquella mateixa tarda.

Avui se sabrà si el jutge decreta el secret de sumari del cas i potser també transcendixen altres informacions sobre l'arma homicida i la causa real de la mort, tot i que els ramaders per qui treballava la víctima van apuntar ahir que presentava senyals de ferida de bala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.