Successos

GIRONA

Detinguts per robar un mòbil de gamma alta i fer aturar un tren en marxa per fugir

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes per robar un telèfon mòbil dins un tren en marxa i activar la palanca d’emergències per aturar-lo i fugir. Els acusat van colpejar la víctima i li van sostreure el telèfon d’alta gamma de dins una maleta. Un cop a les vies del tren, els joves van llençar pedres per evitar que els seguissin.

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Girona tres homes d’entre 18 i 21 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van tenir lloc ahir a la tarda, quan els mossos d’aquesta comissaria van rebre l’avís que s’havia produït el robatori d’un telèfon mòbil d’alta gamma, valorat en uns 1.000 euros, dins d’un tren en marxa i que la víctima i els testimonis es trobaven a l’estació ferroviària de Girona després de finalitzar el trajecte.

Quan els agents van arribar a l’estació van recopilar tota la informació del que havia passat entre l’itinerari del poble de Celrà fins a la ciutat de Girona. Tres joves que viatjaven al tren es van apropar a la víctima, li van obrir la maleta i li van sostreure el telèfon. Els autors van colpejar a cops de puny el propietari quan els hi va reclamar que li tornessin. Després van activar la palanca d’emergències per aturar el tren i, quan es van obrir les portes de forma automàtica a l’altura de Pont Major, van baixar.

Un cop fora del tren van agafar pedres de la via i les van llençar contra la víctima i un testimoni amb l’objectiu que no els seguissin i garantir la seva fugida. Una de les pedres va impactar al cap de la víctima i una altra a la cama d’un dels testimonis.

Amb l’avís del robatori els mossos van iniciar la recerca dels autors. Dos d’ells van ser localitzats de seguida a la zona i el tercer poc després caminant pel carrer Pedret. Els detinguts, tots amb múltiples antecedents, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia