Successos

Intenten fugir d’un control amb set quilos de marihuana i mig de cocaïna

La Policia Nacional ha detingut dos homes que duien set quilos de marihuana i mig quilo de cocaïna al cotxe i que havien intentat fugir d’un control a la Jonquera, segons informa l’ACN.

Agents que feien controls aleatoris transfronterers el 18 de maig a la zona de l’antic peatge de la Porta Catalana, van veure el vehicle sospitós intentant-los esquivar. Els policies li van donar l’alto i, finalment, van aconseguir aturar el cotxe. De dins, van notar una fortor de marihuana i els ocupants tenien una actitud nerviosa que va fer sospitar els agents. Per això, segons informen en un comunicat, van registrar el vehicle. En un primer moment, van localitzar diverses bosses amb marihuana amagades al xassís.

Després, van traslladar el cotxe a la comissaria de la Jonquera on van fer el registre en profunditat i van localitzar la partida de droga, que estava camuflada. Els presumptes traficants havien desmuntat part de la carrosseria del cotxe per agafar les substàncies.

En total, van requisar set quilos de marihuana i 500 grams de cocaïna. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i han sortit en llibertat provisional a l’espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia