Punt divers

El diputat d'ERC al Congrés Pep Andreu interpel·la la ministra Àlvarez sobre l'estat del projecte de la variant de l'Aldea

TERRES DE L'EBRE

El diputat d'ERC al Congrés de Diputats per la demarcació de Tarragona, Pep Andreu, ha interpel·lat la Ministra de Foment, Magdalena Álvarez, sobre l'execució dels projectes i compromisos d'aquest Ministeri a Catalunya, entre els quals l'execució de la variant de l'Aldea de la N-340. En la interpel·lació, que va tenir lloc aquest dimarts per la tarda, el diputat li va recordar diferents incompliments en els terminis d'execució d'obres i infraestructures pressupostades els anys anteriors, entre les quals la variant de l'Aldea. Andreu ha afirmat que l'any 2007 la variant de l'Aldea tenia pressupostat 2.550.000 euros. 'A hores d'ara encara no s'ha aprovat el projecte, ni s'ha licitat, ni s'ha adjudicat, amb la qual cosa l'execució pressupostària podria ser zero en acabar l'any', ha lamentat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.