Successos

Detingut el vigilant d’un cultiu de 1.100 plantes de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys i que es dedicava a vigilar un camp d’uns 500 metres quadrats de Serinyà en el qual hi havia 1.100 plantes de marihuana. Els agents van desplegar un dispositiu amb mitjans aeris a finals del mes de maig, arran de les sospites que en el camp s’hi estava cultivant droga. En aquesta primera inspecció es va comprovar que hi havia un sistema de reg per fer créixer les plantes, a més d’adobs, eines per treballar i una tenda de campanya on s’estava el vigilant. Finalment, el passat dimecres 19 de juny es va portar a terme l’operatiu per desmantellar la plantació i els policies van trobar-se el sospitós a dins de la tenda de campanya.

A la intervenció hi van participar agents de la Unitat Regional de Recursos Operatius (ARRO) i d’Investigació que van requisar les 1.100 plantes i van detenir l’home, per un presumpte delicte de salut pública i tràfic de drogues. L’arrestat, que té antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona aquest dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia