Successos

àsia

Un foc en una fàbrica de bateries de liti deixa almenys 20 morts a Corea del Sud

També hi ha més d’una desena de ferits

Almenys vint-i-dues persones han mort i catorze més han resultat ferides aquest dilluns en un incendi en una fàbrica de bateries de liti a la ciutat de Hwaseong, a 45 quilòmetres al sud de Seül, segons informa l’agència sud-coreana de notícies Yonhap que cita fonts dels bombers. El foc, segons el mateix mitjà, s’ha declarat a la planta de l’empresa Aricell, un edifici de tres plantes i formigó armat. Les autoritats han informat que divuit de les víctimes són de nacionalitat xinesa, dues sud-coreanes i dues més no han estat identificades.

Es desconeix encara que ha pogut originar el foc. Un treballador que es trobava a la segona planta i ha aconseguit escapar de les flames ha explicat als bombers que una bateria havia explotat de sobte. Els bombers han dit que el foc s’havia expandit ràpidament a causa d’una reacció en cadena. Es calcula que a la planta hi havia prop de 35.000 bateries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia