Successos

Successos

Un incendi a Montblanc obliga a evacuar un càmping i a tallar l’alta velocitat

Una trentena de trens s'han vist afectats

El foc ja ha estat estabilitzat

Prop de 1.500 usuaris del Càmping Montblanc Park de la Conca de Barberà han estat evacuats aquest dijous a la tarda a causa de l’incendi d’un autobús que s’ha propagat cap a una zona boscosa i que també ha obligat a tallar la línia d’alta velocitat.

Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra han informat que l’incendi s’ha declarat cap a les quatre de la tarda en un autobús que circulava per l’N-240. A causa del foc, els dos carrils han quedat tancats al trànsit fins a dos quarts de sis, quan s’ha restablert la circulació, i s’ha activat la prealerta del pla INFOCAT de Protecció Civil. El foc ja ha estat estabilitzat.

L’autobús circulava sense passatgers en el moment de l’incident.

Els bombers han activat el Grup d’Actuacions Forestals, tant amb dotacions terrestres com aèries per extingir les flames.

Les flames han obligat igualment a interrompre la línia ferroviària de TGV Lleida-Tarragona entre l’Espluga de Francolí i Alcover. Un total de 29 trens de TGV i de serveis de llarga i mitjana distància que havien de sortir de diferents estacions de la línia Madrid-Figueres no ho han pogut fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia