Successos

Detingut en estafar quatre milions d’euros venent llicències de taxi falses

Un home de 36 anys va ser detingut ara fa uns dies a Vilanova i la Geltrú acusat de vendre una llicència de taxi falsa per 15.000 euros. Arran de la detenció i de la investigació posterior, els Mossos d’Esquadra calculen que l’home havia fet d’aquesta pràctica el seu mode de vida. El sospitós pot estar al darrere d’una trentena de fets delictius similars que li haurien reportat quatre milions d’euros. De fet, l’home acumula tres detencions anteriors i vint denúncies per fets similars.

La policia ha comprovat que l’home sempre seguia un patró similar: obtenia informació real de llicències de taxi a la venda i la utilitzava per generar anuncis falsos de venda del mateix document. Citava les víctimes a una oficina de coworking i els hi feia pagar 15.000 euros de paga i senyal. Després desapareixia sense ni tan sols pagar l’oficina, on no deixava les seves dades reals.

En l’últim cas que se li atribueix, l’home hauria intentat fer la venda de la llicència de taxi falsa a Castelldefels a començaments de juny. Els Mossos de la comissaria de Gavà van tenir coneixement dels fets i, a partir de les imatges de les càmeres de seguretat del lloc on van passar els fets, van aconseguir identificar-lo. L’estafador es feia passar per gestor d’una empresa d’una associació de taxistes i havia fet estafes arreu de l’estat. Un cop detingut, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de Vilanova i la Geltrú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia