Punt divers

L'alcalde de l'Aldea celebra l'aprovació de la variant però reclama solucions per al col·lapse circulatori durant les obres

TERRES DE L'EBRE

L'Ajuntament de l'Aldea ha celebrat la licitació, per part del Consell de Ministres, de la construcció de la variant de la carretera N-340 al seu pas pel nucli urbà del municipi. L'alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, ha qualificat d''absolutament positiva' la notícia i s'ha mostrat confiat que, un cop complimentat aquest tràmit, la construcció efectiva de la variant pugui començar entre la pròxima primavera (segons s'havia compromès el Ministeri de Foment) i la tardor. Tot i aquesta valoració, Andreu ha reclamat, en declaracions a l'ACN, a l'administració central que prengui mesures provisionals durant el temps que s'allarguin les obres per resoldre el col·lapse circulatori a l'actual tram de la N-340 i posi fre a la perillositat que suposa el fet que molts conductors optin per camins i carrers alternatius a gran velocitat. Entre aquestes mesures, ha recordat, estaria l'anunciat alliberament o bonificació dels peatges de l'AP-7.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.