Successos

Detenen tres homes que acabaven de carregar 70 quilos d’haixix

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 18 de setembre tres homes, de 54, 23 i 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els fets van passar el mateix dia 18 a Vilamalla on, cap a dos quarts d’onze del matí, una patrulla depaisà va veure un camió i dues persones al seu costat, aturat en una esplanada de la carretera Gi-8594. Pocs minuts més tard, els agents van veure que un turisme s’acostava al costat del camió i en sortia un altre home que obria el maleter del vehicle. Tots tres homes van treure paquets de dins el cotxe i els van posar dins del remolc d’un camió i van marxar ràpidament.

Amb l’ajuda d’una altra patrulla, els agents van aturar els dos vehicles, van identificar els dos homes que anaven dins el camió i el conductor del turisme. Quan van comprovar el contingut dels paquets que hi havia al remolc del camió van veure que hi havia un total de 718 paquets d’haixix, amb un pes de 70,3 quilograms. El valor de la droga al mercat ascendiria a 131.600 euros. Per aquest motiu van detenir els tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb el fet. Els detinguts, que tenien antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia