Successos

Detenen el capellà per conduir begut i fugir en causar un accident

Va passar divendres al vespre i el sinistre va causar dos ferits lleus, dos joves que circulaven en un altre cotxe

Els Mossos han detingut el rector de Camprodon, Joan de Déu Ndizeye, de 45 anys, per conduir begut i fugir després de causar un accident, segons informa l’ACN. Va passar el 20 de setembre al punt quilomètric 76 de la C-17 a Orís (Osona) en direcció Ripoll, pels volts de les set de la tarda.El mossèn va envestir amb el seu cotxe un altre vehicle, que va acabar bolcant, i després va marxar del lloc. Arran de l’accident, els dos ocupants d’aquest últim vehicle, dos joves de 22 i 25 anys del Ripollès, van resultar ferits lleu.

El SEM els va atendre i els va traslladar a l’hospital de Vic. Pel que fa al mossèn, va continuar la marxa uns 9 km, però va haver d’aturar-se perquè tenia una roda malmesa per l’impacte. Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona fora de servei va ser el primer en interceptar-lo. Poc després, ja van arribar els mossos i van veure que el capellà presentava símptomes d’anar begut. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va gairebé quadruplicar la taxa permesa, va marcar 0,94 mg/l quan el màxim són 0,25 mg/l.

Tot seguit, els Mossos el van detenir per conduir sota els efectes de l’alcohol, conducció temerària i abandonament del lloc d’accident. L’home va passar la nit a la comissaria de Vic. L’endemà va passar a disposició del jutjat d’instrucció número 2 de Vic. El jutge el va deixar en llibertat a l’espera que el citi el jutjat de Manresa. El Bisbat de Vic ha declinat fer declaracions a l’ACN.

L'home va passar la nit a la comissaria de Vic. L'endemà va passar a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Vic. Segons informa el TSJC, el rector va quedar en llibertat després que li retiressin el permís de conduir i la prohibició de conducció de qualsevol vehicle. La causa està oberta per conducció sota els efectes de l'alcohol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia