Successos

La Policia Local deté un home amb més de 100 grams de cocaïna

Els fets van ocórrer el passat 9 de setembre i es tracta d’un home ja denunciat anteriorment per fets relacionats amb les drogues

La Policia Local de Banyoles va detenir un home de quaranta-quatre anys per un delicte contra la salut pública. Durant el registre, se li van decomissar més de 100 grams de cocaïna. El passat 9 de setembre una dotació de la Policia Local de Banyoles que feia tasques de vigilància al barri de La Farga, emmarcades en una de les actuacions de prevenció de compra i venda de substàncies estupefaents, va observar un home que sortia d’un bar situat a la plaça de la Pau. Aquest, en veure els agents de policia es va mostrar “sorprès i va començar a caminar ràpidament i amb una actitud molt nerviosa i vigilant”, segons expliquen en un comunicat.

La patrulla, en veure aquesta reacció “sospitosa”, i tenint en compte que aquesta persona ja havia estat denunciada amb anterioritat per fets vinculats amb les drogues, es va posar al seu costat i va demanar-li que s’aturés. Durant el registre corporal que se li va fer, se li va trobar una bossa de plàstic negra, precintada, a l’interior de la qual hi havia 103,876 grams de cocaïna. Per aquest motiu, l’home va ser detingut per un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia