Successos

La presumpta ideòloga de l’assalt a la infermera assassinada a Girona se’n desvincula

La suposada “autora intel·lectual” del robatori a la infermera de la Clínica Girona assassinada durant l’assalt a casa seva el 25 de setembre del 2020 s’ha desvinculat dels fets durant la declaració al judici, que es fa a l’Audiència de Girona, segons informa l’Acn.

L’acusada ha negat que planegés el robatori amb el seu marit i que tingués un pla ordit amb els altres dos acusats. Segons ha afirmat, no va saber que el seu marit estava implicat en els fets fins que ell li va acabar confessant: “Soc innocent, el meu error va ser no denunciar-lo”. Ell i un altre dels acusats admeten la seva implicació en l’assalt però no en la mort de la víctima i exculpen la processada. El quart acusat, presumpte autor material del crim, diu que no té res a veure amb els fets.

Al banc dels acusats s’hi asseuen quatre processats. Dos, els suposats autors materials, afronten 31 anys de presó cadascun per assassinat, robatori amb violència i detenció il·legal. Els altres dos acusats són un matrimoni que, segons la investigació, van ser els “autors intel·lectuals” del robatori. Ella era companya de feina de la infermera i l’acusació sosté que va facilitar informació als assaltants. Afronten 10 anys i 10 mesos de presó per robatori i detenció il·legal. L’Audiència va concloure que no se’ls podia acusar d’assassinat perquè cap dels dos “va ser present” al pis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia