Successos

Presó provisional sense fiança per als tres adults detinguts a Granada pels crims a Font de la Pólvora

El jutjat d’instrucció 3 de Girona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per als tres detinguts majors d’edat detinguts dimarts a Granada pel doble crim al barri de Font de la Pólvora de Girona durant la revetlla de Sant Joan.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC) i ha recullit l’Acn, la magistrada considera un dels arrestats autor material dels fets, la dona inductora i el tercer arrestat còmplice.

En relació als mateixos fets, es va detenir un menor d’edat per a qui el jutjat de menors ha decretat sis mesos d’internament tancat i terapèutic. A més, la setmana passada ja van ingressar a presó dos homes més que es va entregar en dependències policies a Figueres i que també estan relacionats amb els fets.

La magistrada que dirigeix la investigació ha aixecat el secret de la causa i durant aquest dijous va practicar una dotzena de declaracions i 37 rodes de reconeixement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia