Punt divers

Mossos i Policia Local intensifiquen les mesures de seguretat per la campanya de Nadal a Mollerussa

PONENT

La Policia Local, juntament amb els Mossos d'Esquadra, incrementarà les mesures de seguretat durant la campanya comercial de Nadal amb l'objectiu d'augmentar la protecció dels comerços i minimitzar la incidència delictiva. La campanya, que va començar el passat dia 5 i s'allargarà fins el dia 11 de gener, pretén augmentar la sensació de seguretat tant de comerciants com d'industrials així com del públic en general. El cap dels mossos a Mollerussa, Jordi Cornudella, ha recordat que es tracta del pla Grèvol, que es porta a terme a tot Catalunya i que s'informa a clients i comerciants amb uns tríptics.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Rafel Moreno, ha explicat que aquest dispositiu especial potenciarà, entre altres mesures, la intensificació de les patrulles a peu per la zona comercial de la ciutat i ha destacat la col·laboració entre els dos cossos policials que operen a la ciutat per dur a terme aquesta vigilància. Aquesta actuació forma part d'una campanya de protecció d'àmbit català adreçada a comerços, zones industrials i segones residències a la qual també s'afegeix enguany Mollerussa en l'apartat referit al sector comercial especialment.

La presidenta de Mollerussa Comercial i Cultural (MCC), Neus Casals, ha agraït la tasca dels cossos policials per vetllar per la seva seguretat i ha assenyalat que els comerciants valoren la importància que aquesta campanya té per sentir-se més segurs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.