Successos

SUCCESSOS

Dos apunyalats, un d’ells molt greu, en una baralla a la zona del Bogatell de Barcelona

Dos joves de 21 i 22 anys han resultat ferides, una de les quals de gravetat, en ser apunyalades durant una baralla a la zona del Bogatell de Barcelona. Ho ha avançat ’El Caso’ i ho han confirmat fonts municipals a l’ACN. Segons aquest mitjà, l’incident ha ocorregut a tocar de la sala Razzmatazz. Els fets han passat poc abans de les set del matí a l’alçada del número 69 del carrer Alaba quan s’ha produït una discussió amb diversos implicats. Personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat les dues víctimes a un centre hospitalari on es troben ingressades, una d’elles en estat molt greu. Els presumptes agressors han fugit agafant el metro a l’estació de Bogatell i la Guàrdia Urbana els ha interceptat a la del Poblenou.

Els sis arrestats han estat traslladats a dependències policials i agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia