Successos

Successos

Demanen presó provisional per a la conductora que va atropellar mortalment un jove a Caldes de Montbui

La dona va donar positiu per alcoholèmia

Està en llibertat amb càrrecs

La Fiscalia d’Àrea de Granollers-Mollet del Vallès ha demanat presó provisional per a la dona que la matinada de dissabte va atropellar conduint beguda quatre persones que caminaven pel voral de la C-59 a Caldes de Montbui. A causa del sinistre va morir un jove de 23 anys i va ferir a una altre. Segons apunta la Fiscalia, la dona, que era conductora novell i que està en llibertat amb càrrecs, s’hauria adormit al volant degut a la influència de l’alcohol. La petició de presó provisional es fonamenta, com recull l’ACN, en la presumpta comissió dels delictes de conducció alcohòlica, de conducció temerària i d’homicidi per imprudència greu, tenint en compte la pena prevista al Codi Penal per aquests delictes i el risc de reiteració delictiva.

Els mossos van rebre l’avís a les 4.13 hores. Un turisme va impactar un grup de persones que anaven caminant. Un jove de 23 anys i veí de Mollet del Vallès va morir a causa de l’atropellament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia