Successos

economia

Desallotgen un assentament sota el pont de la riera d’Argentona, a Mataró

Hi havia set persones vivint i un home ha quedat detingut per una ordre pendent d’un jutjat de Màlaga

La Policia Local de Mataró, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Argentona, ha desallotjat aquest divendres un assentament sota el pont del Camí del Mig, a la riera d’Argentona. L’assentament era dins del terme de Mataró, a tocar del d’Argentona. El grup, que vivia en condicions d’inhabitabilitat, havia arribat a aquesta ubicació després de ser desallotjat de Cabrera de Mar, ara fa un any i mig. Una de les persones desallotjades ha quedat detinguda per un requeriment judicial pendent, emès per un jutge de Màlaga. D’altra banda, l’àrea de Benestar Social ha ofert allotjament provisional a la resta d’afectats.

La policia en feia seguiment des de finals del passat mes de maig i des de l’Ajuntament s’ha activat el protocol municipal que permet decretar un desallotjament d’un espai per risc d’habitabilitat. En aquest cas el factor determinant ha estat el perill imminent d’inundacions.

En l’operatiu, han participat dotze agents de la Policia Local de Mataró, dos de la Policia Local d’Argentona, tres dels Mossos d’Esquadra, un traductor i quatre treballadors socials de l’Ajuntament de Mataró. També hi era l’alcalde de Mataró, David Bote.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia