Successos

Tres detinguts per intent d’homicidi en una baralla amb armes blanques

En l’enfrontament al barri de la Salut hi va haver ganivets i catanes de grans dimensions

Tres persones han estat detingudes per temptativa d’homicidi durant una baralla amb armes blanques que va tenir lloc el 25 de setembre al barri de la Salut de Badalona. Els detinguts són tres homes de 27, 29 i 30 anys. Una quarta persona va participar en l’agressió, però no se l’ha detingut perquè està a la presó per uns altres fets.

Dos joves van resultar ferits a la baralla. Un d’ells va patir un tall en una mà quan intentava protegir-se el pit de l’atac d’una arma blanca i l’altre va acabar perdent la visió d’un ull. L’enfrontament, en què hi va haver ganivets i catanes de grans dimensions, es va enregistrar en vídeo i es va fer viral a les xarxes socials.

La unitat d’investigació de la comissaria de Badalona va iniciar llavors una investigació per identificar i detenir els autors de les lesions. Els Mossos van saber que els quatre homes es van acostar a les dues víctimes amb la intenció d’agredir-les i amb les armes blanques a les mans. Una de les víctimes i un dels detinguts es coneixien i havien discutit pocs dies abans, segons fonts policials.

La descripció facilitada per les víctimes i les tasques d’investigació van permetre la identificació dels autors. A més, els investigadors van determinar que tots quatre duien armes a les mans i havien actuat amb molta agressivitat, fins al punt d’atacar un dels joves a l’ull i l’altre al pit. Per aquest motiu, els agents van considerar que tots eren autors d’una temptativa d’homicidi.

El 21 d’octubre tres dels quatre presumptes agressors van ser arrestats. Els tres homes van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona el 24 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia