Punt divers

El Màgic Andreu impulsa a Bràfim el segon festival de màgia

CAMP DE TARRAGONA

El Màgic Andreu, de bracet amb el Màgic Caps, han impulsat la segona edició del festival 'Bràfim és màgic'. Veí de Bràfim, el popular il·lusionista català és el mestre de cerimònies del festival que tindrà lloc del 6 al 8 de desembre, amb la participació de diversos mags. Entre les propostes, destaca el mateix Màgic Andreu, conduint amb els ulls tapats pels carrers del poble fins arribar a l'ermita del Loreto; i d'altres, com ara un taller infantil de màgia, una gala de màgia de proximitat, un museu de la màgia o trucs dels anys 50 i 60 a càrrec de l'octogenari Vila Josana, que a més serà homenatjat amb el Premi Màgic d'honor. També hi haurà actuacions de pallassos i mentalistes.

El Màgic Andreu reafirma el compromís que té amb 'Bràfim és màgic' i s'ha marcat com a objectiu que l'any vinent, en la seva tercera edició, pugui esdevenir un certamen internacional, si es poden trobar patrocinadors privats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.