Punt divers

GISA adjudica la variant sud de Lleida a una UTE formada per 6 empreses lleidatanes

PONENT

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha explicat que l'empresa GISA ha adjudicat la variant sud de Lleida per 33 MEUR (milions d'euros) a una Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per 6 companyies lleidatanes. Nadal ha dit que l'actual context de crisi és també un senyal cap al territori per deixar clar que en la mesura que les ofertes siguin competitives val la pena ajudar en el món de les petites i mitjanes empreses de caràcter local que necessiten guanyar pes i tenir càrrega d'obra en el seu propi territori. El conseller ha dit que en aquesta adjudicació s'ha pensat en mirar cap a Lleida fins i tot en la mà d'obra que la farà.

Les empreses adjudicatàries són Axa, Benito Arno, Romero Polo, Gruas, Arits Romà i Voltes.

Joaquim Nadal ha dit que aquesta filosofia en context de crisi i en igualtat de condicions s'intentarà que s'emportin les obres les empreses de la zona on es realitza per intentar afavorir les petites i mitjanes empreses del territori.

El conseller ha fet aquestes declaracions a Sarroca de Bellera, on s'ha presentat l'estudi informatiu del nou tram de la N-260 entre Xerallo i el Pont de Suert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.