Punt divers

Fecsa Endesa reforma una línia per millorar la qualitat del servei a Ullà i Torroella de Montgrí

COMARQUES GIRONINES

Fecsa Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica d'una línia de mitja tensió al Baix Empordà amb l'objectiu d'incrementar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a gairebé 1.500 clients d'Ullà i Torroella de Montgrí. L'actuació, que s'ha realitzat al terme municipal d'Ullà, ha consistit en l'eliminació de quatre pals de fusta d'un tram de línia de 25 kW per uns nous suports de formigó, molt més resistents i robustos. A més, la intervenció també ha comportat el canvi d'uns 200 metres de cablejament i la substitució dels antics aïlladors de vidre per uns de nous de polimèric.

Els aïllaments polimèrics, fabricats a partir d'un compost a base de fibra de vidre i silicona, aporten avantatges significatius respecte als anteriors ja que tenen un pes més lleuger i més resistència a les inclemències meteorològiques com calamarsa, pedregades i descàrregues de llamps, entre d'altres, i també contra actes de vandalisme i trets dels caçadors.

Els treballs, que formen part del pla d'inversions de la companyia a les comarques de Girona, comportaran un augment de la seguretat de les infraestructures elèctriques del Baix Empordà, alhora que suposen una millora en la continuïtat en el subministrament dels clients d'aquestes dues poblacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.