Punt divers

Els veïns de Gósol porten més d'un dia sense servei de telèfon

CATALUNYA CENTRAL

Els veïns de Gósol, en el Berguedà, porten més d'un dia, aproximadament, sense servei de telèfons. Segons sembla, l'avaria és conseqüència de les ventades dels últims dies. Aquesta és la informació que disposa l'Ajuntament de Gósol. Amb tot, i com recorden les autoritats locals, el servei en aquesta zona del Berguedà i Alt Urgell és molt deficient des de fa setmanes, extrem confirmat a l'ACN per veïns de Gósol i Tuixén - La Vansa.

L'empresa estatal va tenir l'any 2007 uns beneficis de 2.766 milions d'euros. El balanç econòmic del 2008 es farà públic a últims d'aquest mes. Amb aquestes dades a les mans, els veïns de Gósol (Berguedà), i també els de Tuixén - La Vansa (Alt Urgell), es mostren encara més enutjats. A Gósol, porten més d'un dia sense servei telefònic, i no acaben d'entendre perquè en les últimes setmanes han de quedar incomunicats del món per culpa de continuades interrupcions en el servei.

Des de fa setmanes que Gósol, i el poble de Tuixén - La Vansa i altres nuclis d'aquesta zona entre el Berguedà i l'Alt Urgell, tenen un servei de telèfon totalment deficient. Una avaria, probablement com a conseqüència de les ventades, segons expliquen des de Gósol, els ha deixat ara sense telèfon des de fa un dia.

Fonts de l'Ajuntament de Gósol han manifestat que els veïns estan indignats i que els negocis familiars de la localitat, principalment del sector de l'hostaleria, se'n ressentiran d'aquesta situació.

Les mateixes fonts han recordat que des de l'Ajuntament de Gósol s'ha demanat a la companyia Telefónica quan estarà resolta l'avaria, qüestió que no ha estat resposta per l'empresa de comunicació. Malgrat els esforços de l'ACN per contrastar aquesta informació no ha estat possible contactar amb el servei de premsa de Telefónica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.