Punt divers

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen treballant en l'accident múltiple a l'AP-2 a Castelldans

PONENT

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen treballant en l'accident múltiple que hi ha hagut aquest dijous al matí a l'AP-2 a Castelldans (Garrigues). En l'accident, que ha passat a tres quarts de cinc al punt quilomètric 155 de l'AP-2 en sentit Barcelona, s'hi han vist implicats cinc camions, dues furgonetes i dos autocars. Segons les primeres dades, 3 persones han resultat ferides. No hi ha hagut cap víctima mortal, ni cap passatger dels autocars ferit. Els ferits han estat evacuats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Bombers de la Generalitat han excarcerat dues persones atrapades a la cabina dels camions, i han realitzats tasques de neteja de la via i retirada dels vehicles.

Segons les informacions facilitades pel Servei Català de Trànsit (SCT) a un quart de deu del matí l'autopista continua tallada, en un tram de 15 quilòmetres i en tots dos sentits de la marxa. El trànsit en sentit Barcelona és desviat per la carretera LL-12 i, en sentit Saragossa, per la N-240. Més de 40 vehicles s'han trobat atrapats en el tram afectat i, a partir de les nou han començat a circular.

L'accident ha estat provocat per la mala visibilitat que hi ha a la zona, ja que la boira és molt espessa. Per això, el SCT demana extremar les precaucions en la conducció en condicions de visibilitat reduïda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.