Punt divers

Detenen dos homes a la Fondarella per traficar amb més de 700 litres de cervesa robada

PONENT

Els Mossos d'Esquadra han detingut la matinada d'aquest divendres dos homes de nacionalitat equatoriana; un per robar i l'altre per distribuir uns 720 litros de cervesa, repartits en 24 bidons de trenta litres. La detenció s'han produït a la N-II a l'altura de la Fondarella (Pla d'Urgell). Una patrulla ha vist un camió aturat i un turisme amb el portaequipatges obert. En un primer moment, els agents pensaven que el conductor del turisme, de dinou anys i veí de Lleida, estava robant al camió, conduït per un veí de Granada de 31 anys. Finalment però els Mossos han descobert que el conductor del camió havia robat suposadament la cervesa a Barcelona i l'estava venent a l'altre implicat per distribuir-la.

Els Mossos han aconseguit parlar més tard amb el propietari de l'empresa per la qual treballava el conductor del camió i no sabia res d'aquesta pràctica. Segons l'empresari, el seu treballador havia anat a descarregar aigua a la zona Franca de Barcelona.Està previst que els dos detinguts passin a partir de demà a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.