Punt divers

Detingut a Mollerussa després d'una persecució per robar una furgoneta

PONENT

La Policia Local de Mollerussa ha detingut F. H., de 29 anys i sense domicili conegut, com a suposat autor d'un delicte de robatori en grau de temptativa per intentar robar, juntament amb un altre individu, una furgoneta a la qual havien fet un pont. L'home ha estat arrestat després d'una persecució mentre que el seu company ha pogut fugir. Els fets han tingut lloc a les dues de la matinada d'aquest dilluns quan una patrulla estava fent un servei de seguretat ciutadana per la ciutat i ha observat una furgoneta en la que circulaven dos individus amb actitud sospitosa.

L'actitud sospitosa dels ocupants doncs, ha portat als agents a aturar el vehicle a la cantonada entre el camí d'Arbeca i el carrer de Sant Antoni per identificar-los. Un cop aturat el vehicle els dos ocupants han sortit per la porta del conductor corrent cap al carrer Sant Antoni en direcció al Grup Catalunya.

Un d'ells ha pogut ser detingut mentre que l'altre ha continuat corrent sense que els agents poguessin atrapar-lo. Un cop feta la detenció els agents han comprovat que la furgoneta presentava un pont fet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.