Punt divers

CiU denuncia que l'Ajuntament de Seròs no facilita a l'oposició les actes dels plens i altres documents municipals

PONENT

El grup de CiU a l'Ajuntament de Seròs denuncia que l'equip de govern d'ERC no els facilita informació pública. Els regidors nacionalistes asseguren haver tramitat formalment en diverses ocasions la petició d'accés a les actes dels plens celebrats des de juliol del 2008; a les actes d'aprovació de comptes dels anys 2005, 2006 i 2007; al pla de finançament del poliesportiu; a les certificacions d'obra d'aquest edifici; i a la documentació de subvencions. Hores d'ara, el grup de CiU a Seròs assegura no haver rebut cap resposta. Els nacionalistes denuncien que en dos anys no s'ha convocat cap reunió de portaveus i només quatre plens ordinaris, la meitat del que estableix la llei.

CiU denuncia que, en quasi dos anys, l'equip de govern només ha convocat quatre plens ordinaris, la meitat dels mínims que estableix la llei, i cap reunió de portaveus.  Els nacionalistes també  recorden que, a més d'incomplir els mínims que estableix la llei, l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena (ERC), 'incompleix el compromís que va fer al principi de la legislatura: convocar reunions de portaveus i un ple ordinari cada tres mesos'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.