Punt divers

BASF ven la planta de premescles per a nutrició animal de Tarragona a una empresa alemanya

CAMP DE TARRAGONA

L'empresa química BASF ha venut a la companyia alemanya MIAVIT la planta de producció de premescles per a nutrició animal (Premix) que té al complex industrial de Tarragona. La venda es produeix en el context de la reestructuració del negoci de nutrició de BASF a escala global, iniciat l'any 2007, segons ha detallat la mateixa empresa. A més, ambdues parts han acordat no fer públics les dades financeres de l'operació. La planta Premix de Tarragona cobreix els mercats de l'estat espanyol i Portugal. El traspàs afecta a tota la plantilla actual que s'incorporarà a l'empresa alemanya. MIAVIT continuarà amb l'explotació de la planta dins el complex industrial de BASF.

L'empresa alemanya MIAVIT es va fundar l'any 1972 i té la seva seu central a Essen (Oldenburg). És productora de premescles de vitamines i minerals per a l'alimentació animal, així com additius i altres especialitats. Els productes de l'empresa es distribueixen a escala mundial, i actualment té una plantilla de 150 treballadors. La companyia assoleix un volum de negocis anual d'aproximadament 90 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.