Punt divers

Trànsit informa que es necessiten cadenes per a circular per diferents carreteres del Berguedà i la Cerdanya

CATALUNYA CENTRAL

El servei de Trànsit de la Generalitat de Catalunya ha informat aquesta tarda que hi ha quatre carreteres del Berguedà i dues de la Cerdanya afectades per les nevades de les últimes hores. En aquestes sis vies és obligatori l'ús de cadenes per a poder-hi circular mentre que la carretera de Bagà a Coll de Pal es troba tallada al trànsit de vehicles per risc d'allaus.

Les carreteres de la Pobla de Lillet a Castellar de n'Hug i Collada de Toses (BV-4031), la carretera de Capolat (BV-4241), la de Guardiola a Gósol (B-400), i la que condueix des d'aquesta última a Vallcebre (B-401), són les carreteres del Berguedà que necessiten de l'ús obligatori de carreteres segons ha informat aquesta tarda el servei de Trànsit de la Generalitat de Catalunya En aquesta zona els gruixos de neu que han caigut en les últimes hores han estat considerables, per damunt dels 20 centímetres, en alguns indrets.

També hi ha dues carreteres afectades a la comarca de la Cerdanya. Són la GI-400, que d'Alp porta a les estacions d'esquí de la Molina i Masella i la GI-404, d'Alp a Das.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.