Punt divers

L'equip de govern de La Bisbal del Penedès es tanca als serveis de Salut a Tarragona per exigir el nou centre mèdic

CAMP DE TARRAGONA

L'alcalde de La Bisbal de Penedès, Josep Maria Puigived, la primera tinent d'alcalde, Maria Dolors Andreu, i el regidor d'Urbanisme, s'han tancat aquest divendres al matí i sense avís previ a les dependències de Salut de Tarragona per reclamar que s'iniciïn les obres del nou centre mèdic, ja que l'actual ha quedat petit. Tant l'alcalde com els dos regidors han assegurat que es quedaran a les dependències de Salut fins que el Departament de la Generalitat es comprometi a donar una data d'inici del projecte, que es de l'any 2004. El regidor d'Urbanisme, a més, s'ha declarat en vaga de fam fins que el Govern no doni una resposta sobre l'actual situació.

Les obres del centre mèdic s'haurien d'haver iniciat aquest 2008, ja que l'actual centre és molt petit i això fa que molts pacients s'hagin d'esperar al carrer, tal com ha denunciat l'equip de govern aquest dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.