Punt divers

El Ministeri d'Administracions Públiques ha concedit a l'Ajuntament de Tremp gairebé 1,1 milions d'euros

ALT PIRINEU I ARAN

Del Pla espanyol per a l'estímul de l'economia i l'ocupació, Tremp ha rebut un total de 1,06 milions d'euros. Aquesta quantitat la destinaran a dues actuacions de gran importància pel municipi. Aproximadament la meitat de la subvenció s'utilitzarà per a la construcció d'un magatzem municipal. La construcció d'aquest equipament estalviarà a l'Ajuntament de Tremp fins a 15.000 euros anuals de lloguers. L'altra meitat de l'ajut servirà per a la urbanització de l'entorn del Joncar, una zona que aglutina gran part dels serveis de la localitat. Aquesta actuació ajudarà a acabar d'implementar el Pla de Mobilitat del Municipi que preveia treure del centre de la ciutat el pas de vehicles pesats.

La construcció del magatzem municipal haurà de servir per centralitzar tots els serveis de la brigada, millorar les condicions laborals dels treballadors que ara disposaran d'un espai propi amb vestidors masculins i femenins i sala de reunions a més de l'espai necessari per a l'emmagatzematge de maquinària i material. La nova nau connectarà amb l'actual, situada al Passeig del Cementiri. La superfície edificable és de 1700m2 i la nau en sí ocuparà 30x32m. El tipus de construcció serà tradicional ja que està ubicada davant d'un edifici emblemàtic.

El Govern de l'Estat va decretar a principis de desembre el Pla espanyol per a l'estímul de l'economia i l'ocupació, amb aquest pla, el ministeri corresponent concedia, a tots els municipis que ho demanessin, una quantitat determinada segons el nombre d'habitants destinar─la a inversions directes que s'havien de contractar de forma immediata i finalitzar─se abans del 31 de desembre del 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.