Punt divers

S'activa la fase d'alerta del Transcat per l'accident d'un camió de gasoil a Albatàrrec

PONENT

Un camió carregat de gasoil ha bolcat al quilòmetre 6,9 de la carretera C-230a, al seu pas pel municipi d'Albatàrrec (Segrià). El camió, que ha quedat travessat a la carretera, porta 20.000 litres de gasoil compartimentat en quatre dipòsits, dels quals dos presentaven fuites. El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha activat a un quart de deu d'aquest dijous al matí la fase d'alerta del pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat). A les deu del matí, els equips dels Bombers de la Generalitat desplaçats al lloc amb cinc dotacions, han pogut controlar les dues fuites.

Segons les primeres valoracions, únicament haurien vessat entre deu i vint litres. El conductor del camió ha resultat ferit a causa de accident i ha estat atès pels equips sanitaris.Segons el Servei Català de Trànsit, la carretera C-230a està tallada en aquest punt de l'accident i els Mossos d'Esquadra, que estan al lloc amb cinc patrulles, ja han gestionat la grua per tal de poder retirar el camió accidentat de la carretera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.