Punt divers

Desactivada l'alerta per l'avaria d'un camió amb 24.000 litres d'àcid clorhídric a Vinebre

CAMP DE TARRAGONA

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) a desactivat pocs minuts després de les deu d'aquest dilluns a la nit el pla especil d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya. L'alerta s'havia activat a tres quarts de set d'aquesta tarda, per l'avaria mecànica d'un camió carregat d'àcid clorhídric al quilòmetre 74 de la carretera C-12, al seu pas pel municipi de Vinebre (Ribera d'Ebre). El camió, que transporta 24.000 litres d'àcid clorhídric, presentava una petita fuita en el tap de registre.

Els efectius de Bombers que hi han treballat han tapat la fuita i una cisterna s'ha encarregat de fer els transvasament del producte. No hi han hagut ferits ni tampoc afectacions viàries, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. En total, hi han treballat tres dotacions de Bombers i tres més dels Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.