Punt divers

Tremp organitza un procés de participació per determinar quines accions s'han de realitzar al municipi

ALT PIRINEU I ARAN

L'Ajuntament de Tremp ha engegat un procés de participació ciutadana per determinar quines accions s'haurien de desenvolupar al municipi amb l'eslògan 'Tremp avança! Suma't al futur'. Aquestes accions es determinaran en quin instruments de finançament es duran a terme; el Pla de Dinamització Comarcal, la Llei de Barris, el programa Leader 2007-2013 i La Ribagorça Romànica. El procés de participació que comptarà amb quatre sessions començarà aquest divendres i abordarà la indústria i les empreses, els serveis i el turisme, l'agricultura i la ramaderia i la cultura i la societat. Les diferents sessions es realitzaran al Centre Cívic Tarraquet.

'Tremp avança! Suma't al futur' és la segona part del procés amb l'objectiu de començar a materialitzar les accions que en el primer procés van decidir. El primer procés va tenir lloc al 2007 i portava per títol 'Tremp et pregunta i tu, què hi dius?'. En aquest primer procés es van triar les accions prioritàries a realitzar en el municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.