Punt divers

La CHE autoritza la informació pública de la finalització dels camins del marge dret del riu Rialb

ALT PIRINEU I ARAN

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) ha anunciat, amb la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, la informació pública del 'Projecte de protecció de la piscifactoria del riu Rialb i finalització dels camins perimetrals del marge dret (Baronia de Rialb)', com a actuació de correcció dels efectes produïts per l'embassament de Rialb. Les obres consisteixen, principalment, en la prolongació del camí i en la canalització del riu Rialb a l'entorn de la piscifactoria de Molí Nou, a més del condicionament de camins ja existents.

La primera actuació inclou la variant del camí que dóna accés a la piscifactoria de Molí Nou i afecta uns 580 metres. En aquest tram, es projecten terraplens i murs de contenció d'escullera al llarg de part dels terraplens per tal que el vessament de terres no redueixi la secció útil de la llera del riu. Per creuar el riu, es projecta la construcció d'un pont.

El projecte preveu l'eixamplament del cabal fluvial del riu Rialb al marge dret durant un tram de 400 metres, i les transicions d'entrada i sortida. El pressupost base de licitació del projecte és d'1.997.741 euros, i té un termini d'execució de dotze mesos. En total, la CHE està realitzant actuacions a l'entorn de l'embassament de Rialb que superen els disset milions d'euros d'inversió. Al projecte principal se n'afegeixen d'altres de condicionament de sèquies, accessos i neteges de barrancs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.