Punt divers

L'esllavissada de Montserrat no ha provocat danys personals

CATALUNYA CENTRAL

L'esllavissada que ha tingut lloc aquest diumenge al migdia a la zona dels Degotalls de Montserrat i ha obligat a tallar la carretera d'accés al monestir i la circulació del cremallera de manera preventiva no ha provocat danys personals, segons fonts de l'Abadia de Montserrat. La zona afectada, que havia estat un aparcament, és actualment un punt d'entrada i sortida de vehicles, segons les mateixes fonts. L'estacionament de cotxes en aquesta àrea es va prohibir com a mesura de precaució arran d'una esllavissada que va haver-hi el gener del 2007. Segons la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments, els fets han passat quan faltaven cinc minuts per les dues del migdia.

La Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments, que s'ha desplaçat al lloc de l'esllavissada amb cinc dotacions terrestres i un mitjà aeri, també ha confirmat que no hi ha constància de cap dany personal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.