Punt divers

Es desactiva el pla Transcat un cop retirat el camió accidentat a Albatàrrec

PONENT

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha desactivat a un quart de sis de la tarda d'aquest dijous el pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat). El pla s'ha activat a un quart de deu del matí, com a conseqüència de l'accident de trànsit que ha patit un camió carregat de gasoil al quilòmetre 6,9 de la carretera C-230a, al seu pas pel municipi d'Albatàrrec (Segrià). El conductor del camió ha resultat ferit de caràcter lleu i ha estat evacuat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Segons informa Bombers de la Generalitat, el vehicle ja s'ha retirat de la via i la circulació està restablerta. Tota la càrrega del camió sinistrat, 20.000 litres de gasoil compartimentat en quatre dipòsits, s'ha transvassat i el combustible vessat s'ha netejat de la calçada. En les tasques d'actuació, hi han intervingut cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com diversos efectius dels Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.