Punt divers

Acusen un veí de Mollerussa d'haver provocat l'incendi de diumenge en un pis de la ciutat

PONENT

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts Mohammed D., de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Mollerussa, a qui acusen d'haver provocat un incendi en un dels habitatges del grup Sant Isidori de la capital del Pla d'Urgell. La policia va obrir una investigació diumenge passat per intentar esclarir l'origen del del foc que hi va haver en un dels pisos. Les flames van obligar a desallotjar una desena de persones, una de les quals va resultar ferida amb cremades a les mans i va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova. Els Mossos van veure indicis que apuntaven que l'incendi podia haver estat provocat, fet que va suposar l'obertura de la investigació policial.

Finalment, aquest dimarts al matí la policia va localitzar el presumpte autor dels fets a Mollerussa i el va detenir. Mohammed D., amb antecedents, passarà aquest dimecres a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.