Punt divers

Mas diu que el tripartit no ajuda el sector ramader sinó que li posa traves

ALT PIRINEU I ARAN

El president de CiU, durant la seva visitat al Pallars Sobirà, ha dit que el tripartit no ajuda el sector ramader de les comarques del Pirineu i que allò que en realitat fa és posar-los traves. Mas ha dit que ho ha constat parlant amb el sector i ha dit que ell sí que dóna la cara en moments difícils com els actuals i no s'amaga com el president de la Generalitat. Ha afegit que el Govern no està fent res per les comarques del Pirineu i ha tall d'exemple ha parlat del túnel de Comiols, molt necessari per aquestes comarques i que el Govern no fa res per fer-lo. Mas ha explicat que ha parlat amb diferents sectors de la comarca als que els afecta la crisi com el cas de la construcció o el turisme.

Trepitjant el territori és quan més es coneixen les realitats de cada zona, ha dit Mas. Acompanyat per l'alcalde de Sort, Agustí López, ha visitat la formatgeria artesanal El Tros de Sort i s'ha parlat amb representats del sector ramader i del turisme. Mas ha dit que cal fer actuacions decidides per aquestos sectors donat que la crisi els està afectant.

Mas ha dit que escoltant la gent i essent propers a les realitats territorials els ajuda a començar a preparar les properes eleccions i demostrar que CiU es l'alternativa al Govern tripartit. Mas ha dit que amb la gestió de l'actual crisi econòmica s'està demostrant que no funciona i que no dóna la talla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.