Punt divers

Satisfacció a la Bisbal del Penedès en agilitzar-se el nou consultori, pel qual l'equip de govern es va tancar a Salut

CAMP DE TARRAGONA

L'equip de govern de la Bisbal del Penedès està satisfet pel fet que la Generalitat està agilitzant la construcció del nou consultori mèdic, 'complint-se' així el pacte signat amb la consellera Geli. L'empresa pública Gisa ha licitat les obres, i es preveu que s'adjudiquin en breu a una de les onze empreses que s'han presentat al concurs, mentre prop d'una quarantena estan interessades en dur a terme la direcció de l'obra, segons informen fonts municipals. Cal recordar que a mitjans de gener l'equip de govern es va tancar tot un dia a Salut a Tarragona per forçar l'inici de les obres perquè, en la seva opinió, l'actual consultori ha quedat petit, amb un servei 'deficitari'.

L'alcalde Josep Maria Puigibet (ERC) està satisfet davant el 'total compliment' de la promesa feta el gener passat per la consellera de Salut, i ha avançat que en breu es procedirà a l'enderroc de l'Era de Batre -una antiga casa del poble-, que s'haurà de demolir perquè es puguin iniciar les obres. La previsió és que l'equipament sanitari entri en funcionament abans de l'estiu del 2010.El nou consultori, que tindrà més de 400 metres quadrats i una zona d'estacionament de vehicles, substituirà l'actual, d'uns 80 -estan situats a poca distància entre si. El futur consultori serà un edifici de tres plantes, i el pressupost base de l'obra suma prop de 700.000 euros. A més, la Bisbal guanyarà un segon metge per passar consulta, i també un servei d'ambulància les 24 hores del dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.