Punt divers

El president de Nozar ha transmès a l'alcalde de la Vall de Boí tranquil·litat pel que fa al futur de l'estació d'esquí

ALT PIRINEU I ARAN

L'alcalde de la Vall de Boí i president del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Joan Peralada, ha dit que aquest dimecres ha parlat amb el president de Nozar, Luis Nozaleda, arran de què el jutjat mercantil número dos de Madrid hagi admès a tràmit la suspensió de pagaments de la immobiliària Nozar, titular de l'estació d'esquí de Boí-Taüll i l'ha tranquil·litzat pel que fa a la continuïtat de l'estació. Peralada ha explicat que Luis Nozaleda s'ha mostrat confiat en solucionar el deute abans d'acabar aquest gener, igual com ho va fer al mes de juliol passat. Joan Peraleda ha dit que està en contacte continu amb el president de Nozar sobre la situació de l'estació.

Peralada ha dit que d'aquesta situació Boi-Taüll no se'n ressent i que està fent una de les millors temporades dels darrers anys i que no hi ha res que faci suposar que aquesta situació pugui canviar.

Joan Peralada ha explicat que Boí-Taüll és un projecte al que li té una estima molt especial Luis Nozaleda i que tirarà endavant.

La sol·licitud del concurs de creditors de Nozar s'ha iniciat a petició de la firma Avalatransa, que reclama uns 250.000 euros a la immobiliària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.