Punt divers

Tretze persones s'intoxiquen a Sallent

CATALUNYA CENTRAL

Els Bombers de la Generalitat van rebre aquest dilluns un avís poc abans de les sis de la tarda per assistir un grup de 13 persones amb una possible intoxicació per monòxid de carboni que es trobaven a l'interior d'un bar situat al c/Àngel Guimerà, número 32 de Sallent (Bages). Un cop els bombers van poder accedir a l'interior del local van evacuar totes les persones ferides, van fer les mesures amb l'explosímetre, van tancar la clau de pas del gas i van ventilar el recinte. Les persones afectades van ser traslladades en ambulància a l'Hospital General de Manresa (7, de les quals 3 van ser derivades a la cambra hiperbàrica de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona) i 6 al Centre d'Atenció Primària de Sallent.

La identitat de les persones evacuades a l'Hospital General de Manresa és la següent: Joan G. G. (derivat cambra hiperbàrica), Oscar M. B., Joan B. P., Xavier S. C., Unai D., Enric E. P. (derivat cambra hiperbàrica) i Montse M. C. (derivada cambra hiperbàrica). D'altra banda, la identitat de les persones evacuades al CAP (Centre d'Atenció Primària) és: Cristian B. V., Xavier F. G., Joan Lluís S. G., Manolo P. S., Carme O. i Ester S, segons que han informat els Bombers de la Generalitat. Fins al lloc es van desplaçar 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d'efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Local i tècnics de la companyia Gas Natural.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.