Punt divers

Detenen quatre homes quan intentaven robar els motors de dues embarcacions al port de l'Ametlla de Mar

TERRES DE L'EBRE

Els Mossos d'Esquadra van detenir, la mitjanit del passat dimarts, quatre homes que haurien intentat robar els motors de dues embarcacions al port de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Els agents van acudir al port, alertats per un policia local fora de servei i propietari d'una de les embarcacions afectades, per donar suport a agents del cos municipal que identificaven als sospitosos. Allí van constatar que els detinguts haurien extret els quatre cargols que lligaven el motor a una embarcació, havien arrencat un banc i havien tallat el cable que uneix les femelles d'ancoratge al motor. En una altra, van extreure tres dels quatre cargols de subjecció del motor, però no els va donar temps d'endur-se'l.

Els detinguts són Eugen Mihai P., de nacionalitat romanesa i veí de Madrid; Stefa-Alexandru V., Cristina Z. I Virag A.A., tots tres també de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut. Els Mossos imputen a tots quatre per un delicte de temptativa de robatori amb força. Els dos motors que haurien intentat sostreure tenien un valor total aproximat de 9.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.