Punt divers

El resultat de l'autòpsia serà clau per esclarir les causes de la mort del cos aparegut aquest diumenge a Aitona

PONENT

Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant l'aparició del cos sense vida d'un home aquest diumenge en una zona forestal propera a l'abocador d'Aitona (Segrià). Hores d'ara la policia encara no l'ha pogut identificar ja que el cadàver anava indocumentat i presentava un avançat estat de descomposició. Per tant, la policia espera a tenir el resultat de l'autòpsia que es realitzarà en les pròximes hores per conèixer amb certesa les causes exactes de la mort i el temps que fa que aquesta hauria tingut lloc. Tot i això, alguns mitjans de comunicació lleidatans han apuntat que el cos trobat podria correspondre a un home jove i que presentaria signes de violència, informacions no confirmades per la policia.

Segons publica el diari Segre basant-se en fonts pròximes ala investigació, el cos podria pertànyer a un home jove d'uns 30 anys i tindria signes de violència pel que aquest rotatiu apunta que podria tractar-se d'un assassinat. Tot i això, els Mossos d'Esquadra no confirmen aquestes informacions però no descarten cap hipòtesi sobre les causes de la mort de la persona apareguda aquest diumenge.

La policia també està intentant identificar el cos que estava indocumentat. En aquest sentit,els Mossos d'Esquadra han explicat que no han rebut en els darrers mesos cap denúncia per desaparició de cap persona de la zona. L'avançat estat de descomposició en què va ser trobat el cadàver en dificulta les tasques d'identificació, segons la policia.

El cadàver va ser trobat per un veí quan passejava pel conegut com a camí de caçadors de la localitat va veure al voltant de dos quarts de cinc de la tarda i amagat entre uns pins un cos sense vida i en avançat estat de descomposició. El veí va avisar la policia qui va obrir una investigació per intentar esclarir els fets.

Sis morts violentes en vint anys

Es dóna el cas que en els darrers vint anys Aitona ha comptabilitzat sis morts per assassinat, la majoria dels quals comeses sobre temporers que acudeixen a la població per participar en la campanya de recollida de la fruita. El 1989 va aparèixer enterrat el cos d'un temporer; el 1996 dos temporers d'origen marroquí van matar un compatriota seu; el juliol del 1997 apareix el cadàver d'un altre temporer també enterrat; el 2003 va aparèixer un altre cos, en aquest cas d'un jove d'origen magrebí amb un tret; i, el setembre del 2007 va morir un cuiner de l'alberg de temporers per les punyalades d'un ciutadà xinès. Ara caldrà veure si el cos aparegut aquest diumenge se suma a la llista de morts violentes que ha registrat aquesta localitat del Segrià en els darrers anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.