Punt divers

Vilanova de Sau millora l'ajuntament amb els diners del Fons d'Inversió Local

CATALUNYA CENTRAL

Vilanova de Sau (Osona) destinarà els 58.229 euros que l'hi ha adjudicat el Fons d'Inversió Local per millorar l'edifici de l'ajuntament. Les obres consistiran en eliminar les barreres arquitectòniques que actualment té la casa consistorial i en la construcció d'un local social als baixos. En aquesta zona es farà un espai adjacent al que actualment ocupen l'arxiu i el magatzem del treballador de la brigada. Aquest espai servirà com a sala de reunions i l'objectiu de l'Ajuntament és instal·lar-hi ordinadors. L'alcalde Joan Riera (PSC) diu que els diners del fons serviran per 'avançar' les obres que no havien pogut entrar al pressupost d'aquest any.

Actualment l'edifici municipal no estava adaptat a persones amb minusvalidesa. Ara es construirà una rampa d'accés i s'adaptaran els lavabos. En el cas de la zona on s'hi farà la construcció d'aquesta sala polivalent inicialment només es preveu la construcció de l'edifici. La idea seria fer-hi un tele centre. L'Ajuntament creu que fins que acabin les obres pot buscar sistemes per finançar l'equipament d'aquest espai.

Les obres s'han d'adjudicar abans del nou de febrer. Riera assegura que no hi haurà problema per trobar adjudicataris per aquestes obres. Pendent de que s'acabi el termini l'Ajuntament té coneixement de que almenys tres empreses de la comarca s'han interessat per fer-la pel que es descarta la possibilitat que l'obra quedi deserta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.