Punt divers

El Ministeri de Foment adjudica la redacció del projecte de la variant de la Pobla de Segur

ALT PIRINEU I ARAN

El Ministeri de Foment ha adjudicat la redacció del projecte de la variant de la Pobla de Segur de la N-260. El pressupost d'adjudicació ascendeix a 490.050 euros i la longitud aproximada del tram és de 1,95 quilòmetres. En aquest tram s'hi construirà un túnel de 935 metres i un pont de 120 metres de longitud sobre el riu Flamisell. Lluís Bellera, alcalde de la Pobla de Segur, ha dit que aquest és un pas important per acabar eliminant allò que constituieix un punt negre de la N-260 a l'interior de la població. Per aquest punt hi passen uns 200 vehicles pesats al dia i posen en perill el pas dels vianants, segons l'alcalde de la Pobla.

Aquesta variant, que ajudarà a descongestionar la Pobla de Segur de vehicles, està prevista que passi per la zona nord de la localitat. L'alcalde Lluís Bellera ha recordat que en èpoques de gran afluència turística s'acumulen grans retencions al centre urbà de la Pobla. Bellera ha recordat que a més dels problemes de trànsit en aquest punt es generen complicacions amb els vianants donat que pràcticament no hi ha barreres i la gent amb carros de la compra o cotxets de nens es veuen obligats a baixar a la carretera amb el perill que suposa.

Aquest projecte inclourà també un Anàlisi Ambiental que identificarà i valorarà les actuacions correctores necessàries. També s'estudiarà la possibilitat de tornar a fer camins rurals i accessos existents i actuacions per evitat entrar en conflicte amb els usos ciclistes a la zona. Es comptarà amb l'opinió dels Ajuntaments de la zona, de les cambres agràries, de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre i d'entitats que puguin estar afectades per la redacció del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.