Punt divers

El Museu de Joguets de Verdú va rebre més de 22.400 visitants durant el 2008

PONENT

El Museu de Joguets i Autòmats de Verdú (Urgell) va rebre 22.409 visitants durant l'any 2008, una xifra molt similar a la registrada el 2007 quan van passar per les seves instal·lacions 22.265 persones. D'aquesta manera, l'equipament cultural i turístic de Verdú es consolida com un dels referents pels turistes que visiten la comarca de l'Urgell. La majoria dels visitants han vingut, a banda de les comarques lleidatanes, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del Camp de Tarragona. Els responsables del centre han denotat també un augment considerable dels visitants vinguts del sud de França i de la resta de l'estat espanyol.

Una de les activitats que van atreure un major nombre de públic va ser l'exposició temporal 'Verdú Champions' en la qual s'exposaven un centenar de peces llegendàries dels grans equips de futbol europeus. La direcció del centre també ha assegurat que l'increment significatiu d'activitats celebrades duarnt l'any, l'acord amb agències de viatge i l'augment de públic escolar també han contribuït a consolidar l'afluència de visitants.

El Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, inaugurat l'any 2004, exposa més de 1.000 peces col·leccionades per Manel Mayoral en un edifici d'uns 2.000 metres quadrats. Recentment, el centre museístic va obtenir el Premi a la Promoció per part de la Diputació de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.