Punt divers

Unes 3.500 persones donen l'últim adéu a la dona presumptament morta a Torà a mans del seu marit

PONENT

Prop de 3.500 persones han donat aquest dissabte l'últim adéu a la dona que presumptament hauria mort dijous passat a mans del seu marit a Torà (Segarra). La cerimònia d'enterrament, que s'ha celebrat a Almenar (Segrià) i que ha aplegat persones de diversos llocs, ha servit de mostra de rebuig a la violència de gènere amb la lectura d'un discurs contra aquesta lacra social. La multitud de gent que ha assistit a la cerimònia ha obligat a moltes persones a quedar-se fora de l'església d'Almenar. S'han hagut de quedar a la plaça de davant, de manera que impedien l'accés a l'interior de l'edifici. La cerimònia ha començat a les quatre de la tarda i ha conclòs a dos quarts de sis.

Llavors, el fèretre ha estat traslladat al cementiri d'Alfarràs (Segrià), on ha estat enterrada. Aquest mateix dissabte ha passat a disposició judicial el marit de la dona, acusat d'haver-la matat amb un tret d'escopeta després d'una discussió, segons va afirmar l'acusat després de la detenció. Els fets haurien passat a les quatre de la tarda al domicili on vivien, a Torà. Tot sembla indicar que l'home no tenia antecedents per violència de gènere.

El detingut i la dona eren un matrimoni que feia vint anys que vivia a l'edifici i ella treballava a Guissona (Segarra). La parella tenia una filla que estudia a Lleida. Els Mossos d'Esquadra van poder recuperar l'arma del crim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.