Punt divers

Els Mossos detenen tres homes acusats de vendre estupefaents en dos bars de l'Ametlla de Mar

TERRES DE L'EBRE

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres veïns de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) per dedicar-se, suposadament, a la venda de drogues en dos bars que regenten a la població. Les detencions, que van tenir lloc el passat dia de Nadal segons han informat aquest dimecres els Mossos, es van produir arran d'una investigació del Grup de Delinqüència Urbana (GDU) després de comprovar que en els dos establiments es traficava amb estupefaents. En l'operatiu, que va permetre decomissar 60 grams d'haixix, una paperina de cocaïna i 780 euros, a més d'identificar 37 persones, hi van participar també efectius de l'Àrea de Regional de Recursos Operatius, patrulles uniformades i la Policia Local.

Els detinguts són Rachid KS, de 41 anys, Soufiane O, de 29 anys i Abderrafik D, de 28 anys, tots tres de nacionalitat marroquina i veïns de l'Ametlla de Mar. Als tres se'ls imputa un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. Segons els Mossos, l'actuació del dia de Nadal s'emmarcava en un seguit de gestions efectuades pel GDU, per tal de comprovar que en els dos locals de restauració regentats pels detinguts s'hi venien drogues en petites quantitats. Després d'aquestes gestions, es va decidir dur a terme una entrada simultània als dos establiments.

En un d'ells es van identificar tres persones i es va detenir l'amo del bar, després que els agents trobessin darrera del taulell, una peça d'haixix d'uns 60 grams de pes preparada per a la seva venda. A l'altre local es van identificar 37 persones i es van aixecar diverses actes de tinença de substàncies estupefaents, i també es va detenir l'amo del local.

De fet, dins aquest establiment es va trobar una paperina de suposadament cocaïna i 780 euros fraccionats en diferents bitllets, que provindrien de la venda de droga. A banda, la Policia Local, que sabia del dispositiu dels Mossos d'Esquadra, va detenir poc després el tercer sospitós, un cop informats de la descripció de l'home.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.