Punt divers

Jornada de portes obertes a Gran Pallars per donar a conèixer les estacions d'esquí entre els pallaresos

ALT PIRINEU I ARAN

Les estacions d'Espot Esquí i Port Ainé han celebrat aquest dilluns jornada de portes obertes als complexos de neu per tal de donar a conèixer les estacions al habitants del Pallars. Durant la jornada se'ls ha ensenyat allò que normalment es desconeix de les estacions com el sistema de innivació artificial, les màquines que preparen les pistes d'esquí durant la nit o el funcionament de l'escola d'esquí. Joan Cristòfor Pérez, director comercial de l'estació, ha dit que aquesta temporada serà una de les millors de la història i ha recordat que amb el que porten de temporada han venut 120.000 forfaits quan durant tot l'any passat no es va arribar a la xifra de 70.000.

Joan Cristòfor Pérez ha explicat que a la gent que han participat en la jornada de portes obertes se'ls ha ensenyat totes aquelles millores que van fer durant l'estiu per preparar la temporada. Pérez ha recordat que Gran Pallars va invertir en els dos complexos uns set milions d'euros, destinats bàsicament a millorar la innivació artificial i els serveis. La voluntat de la jornada de portes obertes és que la gent conegui bé aquestes estacions. El director comercial de Gran Pallars ha explicat que quan hi ha neu a les estacions d'esquí la crisi no els afecta i aquesta temporada s'està demostrant. Cristòfor Pérez ha dit que l'afluència és alta i ha recordat que encara falta al menys un mes i mig per tancar la temporada. Pérez ha explicat què és difícil saber l'afectació exacta de la crisi al sector de la neu donat que no es té referències de temporades tant bones pel que fa a la neu en un context econòmic com l'actual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.